Promotiemateriaal

Hier vind je heel wat campagnemateriaal om de tien stappen en de test van Fit in je hoofd te promoten:

Fit in je hoofd - Folder

Voor de campagne van 'Fit in je hoofd' werd een folder ontwikkeld. Deze geeft informatie bij elk van de 10 stappen.

Affiche

Voor de campagne van 'Fit in je hoofd' werden affiches ontwikkeld. De posters verwijzen naar de website en de test en moedigen aan om een kijkje te nemen in je hoofd op fitinjehoofd.be. Deze affiches zijn gratis te bestellen.

E-mail handtekening

Download hier de e-mailhandtekening van Fit in je hoofd en plaats die onder al je e-maiberichten (via de functie invoegen/afbeelding van je e-mailprogramma). Plaats op de afbeelding ook telkens een link naar fitinjehoofd.be (via de functie invoegen/hyperlinks van je e-mailprogramma).

Boek - Fit zijn in je hoofd. Geestelijk gezond in tien stappen.

Dit boek kwam tot stand in samenwerking met de Vlaamse Vereniging voor Geestelijke Gezondheid en sluit aan bij de actie 'Fit in je hoofd, goed in je vel' van het Vlaams Ministerie van Welzijn.

Fit zijn in je hoofd. Geestelijk gezond in tien stappen zet je op weg naar een evenwichtig leven. Put moed uit de herkenbare getuigenissen van mensen die een persoonlijke crisis overwonnen hebben. Verruim je blik door te luisteren naar experts die de 'problemen' deskundig toelichten. Leef mee met de gedurfde getuigenissen van bekende Vlamingen zoals Ivan Sonck of Phara de Aguirre die openhartig vertellen over hun crisiservaringen. Ga concreet aan de slag met een schat aan praktische tips en contactgegevens. En vergeet niet: geluk is een werkwoord.

Verkrijgbaar in de boekhandel - ISBN nummer : 9789058264169 - uitgeverij Davidsfonds

Fit in je Hoofd - Banners