U bevindt zich hier :  startpagina > Fit in je hoofd, goed in je vel!

Fit in je hoofd, goed in je vel!

Loading...

‘Fit in je hoofd goed, in je vel’ wordt momenteel vernieuwd. Binnenkort zijn er nieuwe oefeningen en leuke opdrachten. Benieuwd naar onze nieuwe veerkracht- test? Wij zoeken mensen voor de testversie. Geef jouw mening en werk mee aan de ontwikkeling van de vernieuwde website! Er is ook een gratis mobiele app beschikbaar. Om je paswoord te bekomen, stuur een mailtje naar fitinjehoofd@vigez.be.

.

Voel je je goed in je vel? Dan ben je tot veel in staat. Maar een dipje of tegenslag komt iedereen wel eens tegen. Daarom is er Fit in je hoofd. Deze website is bedoeld om je geestelijke gezondheid te trainen en te verzorgen. We zetten verschillende psychische klachten op een rij en geven tips om je mentale welzijn te verbeteren. Test ook hoe fit jouw hoofd is en krijg advies op maat. Met dat advies kan je aan de slag.

Mensen met ernstige psychische problemen vinden hier misschien niet de antwoorden en ondersteuning die ze nodig hebben. Zij kunnen het best rechtstreeks contact opnemen met een professionele hulpverlener.

Wil je in groep aan de slag? Dan is de Goed-gevoel-stoel misschien iets voor jou. Neem hier een kijkje en ontdek hoe jij samen met anderen kunt zorgen voor meer goed gevoel in je leven!

Jongeren (-16) verwijzen we graag door naar andere websites.

  

.